Pridružite se nam na raznih aktivnostih

Od supa do poleta z letalom!

Preverite široko ponudbo aktivonostih v kampu Velenje

kamp velenje

SUP-anje

Ali ste pripravljeni na odkrivanje bisera šaleških znamenitosti na prav poseben način? Stopite na SUP in se odklopite. Velenjsko jezero je s svojo mirno vodo in bogatim vodnim življenjem odlična točka za SUP-anje na vodi, ne glede na to, ali želite raziskati jezerske brežine, pogledati v globine tega čudovitega jezera ali pa preprosto uživati v čudoviti naravi ter razgledih, ki jih ta okolica ponuja.

SUP-anje je v zadnjih leti prevzelo svet vodnih športov. Gre za šport pri katerem se prežemajo odlične prednosti povezovanja z naravo, sprostitve in zabave. Aktivnost v kateri lahko uživajo tako mladi, kot tudi tisti mladi po duši.

SUP-anje na velenjskem jezeru bo odlična izkušnja prav za vsakogar, saj je SUP-anje na jezeru ena izmed najljubših površin za to aktivnost tudi med tistimi najbolj izkušenimi, oziroma tudi tistimi, ki se s to aktivnostjo srečujejo prvič.

Aktivnost je primerna za vse, ki si želijo izboljšati ravnotežje, kot tudi za tiste, ki si želijo sproščujočega ”sprehoda” po jezeru Velenje.

V Campu Velenje lahko najamete SUP, oziroma se na aktivnost odpravite s svojim lastnim SUP-om.

Ponujamo različne vrste SUP-ov, ki so namenjeni za začetniško uporabo, kot tudi takšne, ki so namenjeni za že bolj napredne SUP-arje & SUP-arke ?.

sup-supanje-activities-aktivnosti-camp-velenje

kamp velenje

Golf

Kdo pravi, da se morajo navdušeni golfisti ter golfistke odpeljati daleč, da bi lahko odigrali kakovostno igro golfa?

Igra golfa na območju Škalskega jezera ne bo nobenega igralca pustila ravnodušnega. Golf klub Velenje se nahaja na sanjski lokaciji ob Škalskem jezeru. Pokrajino zaznamujejo mogočna drevesa, plitvine ob obali jezera, krasijo lokvanji, čudovit pogled na jezero pa s svojim mogočnim izgledom pričarajo labodi. Ob teh pogledih bo vsakemu, ki bo prišel na igro golfa, zaigralo srce.

Golf igrišče s 6 luknjami ponuja pravi izziv za vsakega igralca golfa, ne glede na njegove igralne standarde. Igrišče je čudovito in zasnovano z ljubeznijo.

Pod okriljem Kampa Velenje vam tako lahko omogočimo odlično igro golfa.  Na območju petih hektarov površine, v naravi, obkroženi z gorami in čudovitimi pogledi, uživajte v tej aktivnosti. Golf površine zaradi svoje odlične urejenosti obiskujejo tudi tuji navdušenci nad golfom.

kamp velenje

Masaže

V Campu Velenje si lahko privoščite pravo razvajanje z rezervacijo masaže, ki jo izvaja naš izkušeni maser na idilični lokaciji. Ne glede na to, ali želite razvajanje s klasično masažo, terapevtsko masažo ali masažo za sprostitev mišic, vam bomo nudili popolno storitev, ki bo odpravila stres, napetost in utrujenost.

masaze-massage-camp-velenje-slovenia

kamp velenje

Rafting

Vse, ki iščete dozo adrenalina in ste po duši avanturist, vabimo na nepozabno pustolovščino na divjo reko Savinjo. Preizkusite se na divji vodi in doživite nepozabne trenutke. Obdani z osupljivo naravo, začutite, kako vas reka nežno nese po svojih valovih, medtem boste v varnih rokah našega izkušenega vodiča.

rafting-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska

kamp velenje

Joga na supu

Pridružite se nam na vadbi joge na vodi, kjer lahko najdete notranjo harmonijo in popolno sprostitev ob prelepem Velenjskem jezeru. Z našimi inštruktorji do popolnega ravnovesja telesa in duha, ob zvokih narave in svežem zraku. Prava priložnost za popolno sprostitev, umik od vsakdanjega vrveža.

sup-supanje-activities-aktivnosti-camp-velenje

kamp velenje

Plezanje

Vstopite v svet plezanja v čudovitem naravnem okolju, ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali pa že izkušen plezalec. Pri nas se lahko popolnoma prepustite tej adrenalinski izkušnji, saj je za vašo varnost z našimi izkušenimi inštruktorji popolnoma poskrbljeno.

Doživeli boste, kako se z vsakim korakom bližate vrhu, občutili zadovoljstvo ob doseženih ciljih in se naučili, kako se spopasti z izzivi. Plezanje v naravi pri nas je priložnost, da se preizkusite, se zabavate in ob tem uživate v prelepih razgledih na okolico. 

kamp velenje

Jahanje

Iz našega kampa lahko enostavno pridete do bližnjega konjeniškega kluba, kjer lahko uživate v športnem ali rekreativnem jahanju. Na voljo je kar 20 km jahalnih prog, ki čakajo na vas, da jih raziščete. Doživite edinstveno povezavo z naravo na hrbtu konja in se prepustite osupljivim razgledom ter občutku svobode. Pridite in si ustvarite nepozabne trenutke!

jahanje-horse-riding-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska

kamp velenje

Polet z letalom\helikopterjem

Doživite našo dolino  iz povsem novega zornega kota – iz zraka! S preletom z letalom ali helikopterjem boste lahko občudovali vsaj štiri občine, tereni in razgledi, ki jih iz zraka ponujajo, pa so resnično nepozabni. Odkrijte čarobno pokrajino, ki jo boste doživeli na popolnoma edinstven način, in ustvarite nepozabne spomine v naši prečudoviti dolini.

helikopter-letalo-helicopter-plane-ride-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska

kamp velenje

Windsurfing

V Campu Velenje smo ponosni na naše partnerje, ki so priznani kot šolski center jadranja. Naš kamp vam ponuja popolne pogoje za začetek vaše jadralne avanture na deski. S pomočjo strokovno usposobljenih inštruktorjev boste hitro osvojili osnove in začeli uživati v vetru. Odkrijte svojo strast do jadranja in se pridružite nam na nepozabni vodni pustolovščini!

windsurfing-surf-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska-1

kamp velenje

Jamarski treking

Podajte se v čaroben podzemni svet in doživite nepozabno jamarsko izkušnjo. Naš jamarski treking vas bo popeljal v skrivnostne globine, kjer boste raziskovali čudovite podzemne formacije in skrivnostne galerije. To je avantura, ki vas ne bo pustila ravnodušne, saj boste odkrivali skrite zaklade narave na vsakem koraku. 

jamarski-treking--cave-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje

kamp velenje

Potapljanje

V Campu Velenje smo združili moči s potapljaškim klubom, da vam ponudimo edinstveno izkušnjo “discovery diving”.

Ta program je popoln za tiste, ki si želijo spoznati osnove potapljanja in hkrati odkriti čarobni podvodni svet. Pod vodstvom izkušenih potapljaških inštruktorjev boste varno in udobno raziskovali globine, odkrivali podvodne čudeže ter se prepustili nepozabnemu podvodnemu doživetju.

kamp velenje

Bushcraft 

Podajte se na raziskovanje odročnega konca jezera. Skupaj z našim izkušenim vodnikom se boste podali na pot – peš ali s SUP-om in spoznavali bogato okoliško vegetacijo. To ni le izlet, to je priložnost, da se naučite preživeti v divjini, se naučite zakuriti ogenj in živeti kot pravi taborniki. Pripravite se na nepozabno avanturo v naravi!

jungle-beach-scout-advanture-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska

kamp velenje

Vožnja s pletno

Zajadrajte po mirnih vodah Velenjskega jezera v tradicionalni pletni, kjer boste lahko uživali v intimnem vzdušju in razvajali svoja čutila. Občutite, kako vas nežno nosi po jezeru, medtem ko se predajate čarom narave. To je popolna priložnost za nepozaben zmenek ali romantičen izlet v dvoje. 

pletna-woven-gewebte-ride-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska

kamp velenje

Pohodi

V spremstvu lokalnih vodnikov raziskujete očarljivo hribovje, ki obdaja našo slikovito Šaleško dolino. Izkoristite možnost rezervacije pohodne ture z različnimi težavnostnimi stopnjami, prilagojenimi vašim željam in sposobnostim. Občutite čar narave, medtem ko se vzpenjate po poteh, ki ponujajo osupljive razglede in nepozabne trenutke. 

pohodi-v-naravo-hiking-activities-aktivnosti-camp-velenje

kamp velenje

Kolesarjenje

Okolico raziskujete na kolesarskih izletih, ki jih vodijo izkušeni vodniki. Izbirate lahko med običajnimi ali električnimi kolesi, prilagojenimi vašim željam in sposobnostim. Med vožnjo boste doživeli osupljive razglede na okoliške hribe in obiskali turistične kmetije, kjer boste spoznali lokalno kulturo in uživali v pristnih okusih podeželja.

rafting-slovenia-activities-aktivnosti-camp-velenje-savinjska