Team Building

Camp Velenje

Zbližajte vaš tim

Povežite svoj tim na edinstven in osvežujoč način s pomočjo raznolikih aktivnosti, ki jih ponuja Camp Velenje – vaša ultimativna destinacija za timsko gradnjo in pustolovščine! Naše izjemne storitve in prilagojeni programi so zasnovani tako, da spodbujajo sodelovanje, kreativnost in pozitivno timsko dinamiko.

Pri nas se lahko vaš tim preizkusi v razburljivih ekipnih izzivih, ki bodo okrepili medsebojno zaupanje in sodelovanje, ali pa se poda na nepozabno pustolovščino v naravnem okolju, ki bo okrepila duha pustolovščine in skupinskega duha. Naši usposobljeni in izkušeni vodniki vam bodo pomagali doseči nove vrhove in preseči omejitve.

Poleg tega ponujamo tudi raznolike ustvarjalne delavnice, ki bodo spodbudile in razvile ustvarjalni potencial vašega tima. S slikanjem, kiparjenjem, ali izdelovanjem unikatnega nakita, bomo skupaj ustvarili nepozabne spomine in okrepili povezanost med sodelavci.

Po napornem dnevu aktivnosti pa se lahko sprostite ob ognju, ob kulinaričnih specialitetah v naši restavraciji ali pa se preprosto zabavate ob družabnih igrah, ki bodo še dodatno okrepile medsebojne vezi in sprostile ozračje.

Ne čakajte več! Pridružite se nam v Campu Velenje, kjer se sproščeno druženje prepleta s pustolovščino in ustvarjalnostjo. Zgradite močnejše vezi v svojem timu, ustvarite nepozabne spomine in okrepite motivacijo za učinkovito in uspešno delo!