POGOJI POSLOVANJA V KAMPU VELENJE

PONUDNIK

3320 Velenje

Telefon: 040 482 448

Mail: info@camp-velenje.com

Spletna stran: www.camp-velenje.com

 

DAVČNA: 71231412

MATIČNA: 9123890000

TRR: SI56 3500 1000 2375 054, bks bank

Zavezanec za DDV: DA

 

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI CAMP VELENJE

 

Pravna določila

 

Pri oblikovanju in ažuriranju spletne strani bomo poskušali zagotavljati točnost podatkov, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti podjetje Uživaj zdaj d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije, ki so javno objavljene na spletni strani, so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na strani ne smejo biti reproducirani ali se kako ali drugače pojavljati v komercialne namene. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na spletni strani so last podjetja Uživaj zdaj d.o.o. ali pa ima podjetje dovoljenje za njihovo uporabo.

Podjetje Uživaj zdaj d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe podatkov na spletni strani brez predhodnega obvestila kadarkoli.

 

Zaščita zasebnosti in uporaba osebnih podatkov

 

V podjetju Uživaj zdaj d.o.o. bomo podatke o obiskovalcih spletne strani varovali skladno z

veljavno zakonodajo.

 

Rezervacija kapacitet

 

Na naši spletni strani ponujamo možnost rezervacije preko obrazca z direktno komunikacijo z kupcem preko maila ali telefona. Za dokončno potrditev rezervacije je potrebno v roku 3 dni od opravljene rezervacije opraviti predplačilo v vrednosti 30% od končnega zneska. Končni znesek pošljemo kupcu pisno po elektronskem naslovu, ki je bil podan ob povpraševanju.

Preostali znesek rezervacije bo zaračunan ob odjavi na recepciji kampa. V tem primeru bo rezervacija potrjena takoj, ko kupec na svoj elektronski naslov prejme potrdilo o nakazilu. V primeru rezervacij prek spleta šteje, da je uporabnik oz. kupec prebral te Splošne pogoje in da se z njimi strinja.

Cene, opisi paketov in storitev

 

Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo v trenutku potrditve naročila. Pridržujemo si

pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in opisih vsebine brez

predhodnega obvestila. Slike so simbolične narave in ne odražajo vedno v celoti dejanskega

stanja.

 

Posebni pogoji

 

Ob prihodu je potrebno prijaviti vse goste in hišne ljubljenčke, ki bodo bivali v kampu (ne glede na starost gosta). Ob neupoštevanju zapisanega si pridružujemo pravico, da Vam zaračunamo višjo ceno storitve. Ob rezervaciji mobilne hiške je potrebno navesti število vseh oseb, ki bodo bivale v hiški ne glede na starost, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do spremembe pogojev in cene namestitve. Gostom je ob prijavi dodeljeno kampirno mesto, katerega lahko zasedejo. V primeru neupoštevanja dodeljenega kampirnega mesta lahko kamp od gosta zahteva doplačilo ali premik na dodeljeno mesto. Rezervacija točno določenih številk parcel po politiki naših splošnih pogojev ni možna. V kampu Velenje si bomo

prizadevali najti ustrezno parcelo, ki bo še na voljo v željenem terminu rezervacije, glede na vaše preference, ki ji lahko napišete ob oddaji vaše rezervacije. V kampu Velenje si pridružujemo pravico do spremembe številke parcele kadarkoli do datuma prihoda gosta.

 

Odpoved rezervacije

 

Gost ima pravico do odpovedi rezervacije. V primeru, ko gost odpove aranžma, ima podjetje Kamp Velenje d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi skladno z odpovednimi roki.

 

Odpovedni pogoji za mobilno hiško:

  • V kolikor je rezervacija odpovedana več kot en mesec (30 dni) pred datumom prihoda vrnemo 100 % vašega predplačila.
  • Če se rezervacija prekliče več kot 14 dni pred datumom prihoda, vrnemo 50% predplačila
  • Če se rezervacija prekliče 7-14 dni pred datumom prihoda, vrnemo 25% vašega predplačila

 

  • V primeru, da navkljub rezervaciji gost ne pride oziroma rezervacija ni odpovedana vsaj 7

dni pred prihodom Vas bremenimo v celotnem znesku predplačila.

 

Odpovedni pogoji za parcele:

  • V primeru neprihoda oziroma odpovedi vaše rezervacije Vas bomo bremenili v višini 40€.
  • V primeru spremembe aranžmaja na lastno željo ali zaradi višje sile, ne da bi za to obstajali razlogi na strani podjetja Uživaj zdaj d.o.o. zaradi nepravilno opravljene storitve, gost nima pravice zahtevati kakršne koli odškodnine ali znižanja cene.

 

Odpoved mora gost, poslati v pisni obliki ali po elektronski pošti na naslov kampa, ali na rezervacijsko službo Podjetja Uživaj zdaj, Cesta Simona Blatnika 27, 3320 Velenje, mail: info@camp-velenje.com

 

Ostala določila

 

Podjetje Uživaj zdaj d.o.o. lahko zavrne izpolnitev obveznosti iz rezervacije, če ugotovi, da oddani podatki niso pravilni, oziroma gre za zlorabo kreditne kartice oziroma rezervacijskega sistema. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z rezervacijo, se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče.

 

Varnost

 

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

Končne določbe

 

Splošna določila nakupa oz. rezervacije prek spleta imajo značaj pogodbe. Z nakupom oz. rezervacijo imetnik potrjuje, da je o teh splošnih določilih obveščen in da se z njimi strinja.

Vplačanih sredstev ni mogoče vrniti v gotovini. Morebitne spore iz teh splošnih določil rešuje pristojno sodišče. V vseh cenah iz ponudbe Uživaj zdaj d.o.o. je že vključen davek na dodano vrednost. V primeru spora med strankami je za vse spore pristojno sodišče.