Aktivno

V kampu in okolici nudimo gostom vrsto aktivnosti, ki poskrbijo, da ne bo nikoli dolgčas.

Wind surfanje

V kampu se z našimi partnerji kot šolski center jadranja lahko pohvalimo z idealnimi pogoji za prve korake na jadralni deski.

SUP-anje

SUP-anje oz. deskanje z veslom, je šport, ki se v zadnjih letih bliskovito razvija. Pri zoo stationu v kampu si lahko izposodite vse vrste SUPov (otroški, napihljivi, tekmovalni...).

Joga na SUPih

Ob jutrih ali večerih se lahko pridružite organizirani skupinski vadbi joge na vodi.

Potapljanje

V sodelovanju s potapljaškim klubom ponujamo »discovery diving«, kjer boste spoznali osnove potapljanja, hkrati pa doživeli podvodni svet.

Pohodniški izleti

Z lokalnimi vodniki spoznajte hribovje, ki obdaja našo čudovito Šaleško dolino. Možna rezervacija različnih težavnostnih pohodniških tur.

Kolesarski izleti

Možna je izbira kolesarskega izleta z navadnimi ali električnimi kolesi z izkušenim vodnikom, kjer boste lahko celostno doživeli okoliške hribe in obiskali turistične kmetije.

Plezanje

Pri nas imate možnost poskusiti plezati v naravnem okolju, brez predhodnega znanja, saj za vašo varnost poskrbi izkušen inštruktor.

Jahanje

Od kampa se lahko sprehodite tudi do konjeniškega kluba, kjer se lahko preizkusite v športnem ali rekreativnem jahanju. V okolici kampa je kar 20 km jahalnih prog.

Golf

V bližini kampa je ob Velenjskem jezeru locirano eno izmed najlepših golf igrišč v Sloveniji.

Igre z žogo

V neposredni bližini kampa so na voljo igrišča za odbojko na mivki, teniška igrišča, igrišče za košarko in nogomet. Velenjsko jezero je oaza za igre z žogo.

Polet z letalom

Našo dolino lahko doživite iz zraka. Z letalom preletite vsaj 4 občine in vidite okolico čisto drugače. Izkušnja za doživeti!

Jamarski treking

Podajte se v podzemni svet in izkusite edinstveno jamarsko izkušnjo. Treking, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

Rafting na Savinji

Za vse, ki vam je jezero premirno, se lahko podate na preizkušnjo na divjo reko Savinjo z izkušenim vodičem.

Masaže

V kampu je možna rezervacija masaže. Masiral vas bo izkušeni maser, ob idilični lokaciji.

Vožnja s pletno

Po jezeru se lahko popeljete malce bolj romantično – s pletno.

Jungle beach avantura

S supi ali peš se z vodnikom odpravite v odročen konec jezera in se spoznajte z okoliško vegetacijo. Naučite se zakuriti ogenj in živeti po tabotniško.